„Rytas“ pratęsė bendradarbiavimą su „Grigeo Group“ © Pauliaus Žukausko nuotr.

Vilniaus „Rytas“ pratęsė bendradarbiavimą su didžiausia popieriaus ir medienos pramonės įmonių grupe Baltijos šalyse AB „Grigeo Group“.

„Esame dėkingi „Grigeo Group“ už jų nuolatinį palaikymą. Ši partnerystė leido mums stabiliai augti ir užtikrinti tiek vyrų, tiek moterų komandų konkurencingumą, dėti žingsnius čempionų titulų link, – kalbėjo Vilniaus „Ryto“ direktorius Jaroslav Latušinskij. – Tęstinumas yra vienas pagrindinių mūsų klubo tikslų. Džiaugiamės, kad savo partneriams galime pasiūlyti sąlygas, leidžiančias kartu ir toliau rūpintis Vilniaus „Ryto“ bei visos Vilniaus sporto bendruomenės plėtra ir stiprinimu. Tikime, kad ši bendrystė leis siekti dar ambicingesnių tikslų.“

„Grigeo Group“, per savo šimtmetį istorijos tapusi viena iš lyderiaujančių medienos pramonės įmonių grupių, ir toliau rodo savo įsipareigojimą socialiniams projektams bei bendruomenės palaikymui. Dar 1923 metais savo veiklą pradėjusios įmonių grupės misija – kurti žiedinę ateitį, grindžiamą atsakingu ir tvariu požiūriu į aplinką bei verslą.

„Džiaugiamės galėdami būti didelės, stiprios ir vieningos Vilniaus „Ryto“ bendruomenės dalimi, prisidėti prie vyrų ir moterų komandų pergalių bei spartaus augimo. Didžiuojamės, jog jau pirmaisiais partnerystės metais kartu galėjome žengti „Betsafe-LKL“ ir „SmartWay“ MLKL čempionų titulų link. Sėkmingą draugystę su sostinės krepšinio klubais tęsiame ir toliau bei esame pasiruošę drauge siekti naujų aukštumų“, – teigia įmonių grupės vadovas Tomas Jozonis. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...